Gay de luxe

Datum: Lör 27/12 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Fri entré till kl 23 (inte 22 som tidigare stått här), sedan 100 kr.

Den lika omtalade som omtyckta premiären av Gay de luxe gav oss mersmak och nu planerar vi att en gång varje månad bjuda in till denna fest för öppensinniga människor av alla åldrar och slag!

20-22: Förfest
Aftonen inleds med en gemensam gemytlig uppladdning med glada priser i baren – på såväl mat som dryck. Se meny här.

22-02: Klubb
Kafé de luxes källare förvandlas stegvis till en pulserande gayklubb med färgglad publik och sprudlande dj’s. Gay är som bekant ett annat ord för glad – så ALLA som gillar att vara glada gör rätt i att komma. Medtag ett öppet sinne och respekt för dina medmänniskor, så är glädjen så gott som bokad och klar.

Underjordiska Dansbanan: Silversystrarna
Kollegorna, Kompanjonerna eller Silversystrarna som de gärna kallar sig själva kommer ockupera dj-båset denna afton. Istället för att lura på er glitter och glamour i butiken där de arbetar dagtid uppmanar de nu er att snöra på partyskorna och dansa loss (i just glitter!) En salig blandning av hiphop, r’n’b, pop och electro utlovar de från när de står bakom spakarna. Så kom loss och dansa som monkis!

Gräddhyllans Vinylbar: Hellouise
Musikälskarna Helena & Louise har i många år jobbat med KF Kristinas alla evenemang. Denna kväll får de istället under namnet Hellouise stå i rampljuset själva! Eller i alla fall i ljuset från Gräddhyllans lilla diskoboll. Välblandade pop- och rocklåtar från 60-tal till 90-tal, med oväntade utflykter i andra genrer!

Bar de luxe: Ivona & Johan
Till vardags spelar kvällens bar-jockeys tillsammans i popbandet The Watts. Denna kväll kommer duon ge oss en inblick i den musik som de själva inspireras av och ni kan räkna med en blandning av indiepop och -rock med inslag av hiphop.

Välkomna!