Quito & The Jahnaman Band + Illrycists

Datum: Lör 20/12 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi öppnar som vanligt upp källaren redan kl 18 för att värma upp lokal och hjärtan inför kvällens glada festlighet. Mellan kl 18 och 22 erbjudes följande:
1. Fri entré
2. Mat och dryck till rabatterade priser
3. Levande barpiano av Viking Olsson – barpianisternas nestor.

Från kl 22 kostar det 100 kr att ta sig in i nöjeskomplexet.

kl 23: Illrycists
Malmöbaserat hiphop-kvartett, där rötterna ursprungligen kommer från Sandviken, Hofors och Växjö. Samtliga medlemmar möttes på den urbana skolan “Spinneriet” och har sedan dess pysslat med en kommande debutEP döpt “Soul Sampled Sickness”. Har följt med Quito & The jahnaman band på senaste spelningar och tillsammans har vi skapat magi!

kl 23.30: Quito & The Jahnaman Band
Ursprungligen från växjö, men efter att i princip alla flyttat söderut är det Malmö som numera är hemstad för bandet. Har i höstas släppt debut EP:n “För Oss I Tiden” och sen dess varit ute och spelat flera svängar, allt från skåne till norrland. Precis efter EP-släppet förstärktes bandet genom att Ture “The Human Trumpet” anslöt.

Underjordiska Dansbanan: Quito Sound System
Efter konserterna kommer väl kvällens stjärnor sätta sig i logen för att gömma sig undan pöbeln?
Icke då! De kommer att stanna mitt ibland oss alla vanliga dödliga och elda igång dansen med hiphop-, reggae- & dancehallbitar av det lyckliga slaget. Om Quito och de andra sångfåglarna i de båda akterna har röststyrka kvar kommer de dessutom agera MC’s som de brukar säga i Kingston.

Gräddhyllans Vinylbar: Elis & Mimmi
Kvällens spänstiga dj-duo kommer att bjuda oss en resa i tid och ton. Närmare bestämt från 1980-tal till den så kallade nutiden, och från hårdrock till jätte-hårdrock. Rebellisk musik från legender som Thin lizzy till en del färskare, mörkare och ockultare tongångar!

Bar de luxe: Hampus & Anton
Även på den västra sidan köket kommer det att spisas vinylskivor denna kväll. Men förutom material och format har skivorna ytterst lite gemensamt – Hampus och Anton spelar följsam disko, funk & soul kvällen lång.

Välkomna!