Gust-Olof

Datum: Sön 07/12 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

Från kl 22 tar vi 120 kr entré till hela härliga stugan. Förutom bluesbandet Mr Bo and the Voodoers som bjuder två set gungande hammondblues kommer följande skivspisare förgylla kvällen:

Underjordiska Dansbanan: Gust-Olof
Kvällens tvåhövdade underhållningsmaskin spelar till vardags tillsammans i Melina Borglowes poporkester och på varsitt håll i band som Pooh Shine, The Watts & I am Panda. Nu har de laddat fickorna fulla av fräcka cd’s och möjligen en och annan mp3-melodi och kommer att bjuda upp till dans på blandad indiepop och -rock, med stänk av gamla godingar när ni som minst anar det!

Bar de luxe: Jacob & Erik
Jacob har lämnat sälklubbandets förlovade land för en kväll med målet att förgylla vår afton på Gräddhyllan med sina fantastiska sinnesvidgande tongångar. Erik bistår med känsla och en back till bredden fylld med skivor. Det ni kan vänta er är sällan hörd musik av nyare årgångar – en hel del i det ljuva psykedeliska ljudlandskapet.

Gräddhyllans Vinylbar: Skellefteå Reunion
Vår Skellefte-bördige musikkirurg får denna kväll besök av en ungdomsvän från hemorten med skivsamling och allt: Jan Petterson – fd sångare i band som Hardy Nilsson, Autorock & The Bell. Huruvida han visar upp sina sångkunskaper denna kväll får du bara veta om du kommer hit, så lägg benen på ryggen och sikta mot Snus-Lundgrens!

Välkomna!