Juldag de luxe: Sudakistan + Holy Konni +

Datum: Tor 25/12 2014
Kostnad: 150 Riksdaler

Åldersgräns 21 år.
Förfest och mingel i källaren från 19 med följande glada meny!
Entré 150 kr från 21. Stämpel kommer ej att delas ut denna afton.
Ej förköp, kom i tid!

Källaren 23.30: Sudakistan
Denna Stockholmskvintett med Sydamerikansk påbrå bildades i begynnelsen av 2010-talet och har sedan dess uppmärksammats flitigt av namnkunniga musikpublikationer från när och fjärran. Med nerv och energi levererar de latinokryddad garagerock som gärna drar iväg mot såväl det punkiga som det psykadeliska.

I höstas släppte de första smakprovet från vad som skall komma att bli deras debutalbum under nästkommande år. Rabia heter den Jocke Åhlund-producerade (Teddybears, Les Big Byrd, etc) singel ni kan lyssna på nedan:

Sudakistan live har beskrivits som det ultimata rock n’ roll-bandet och vi förutspår ett vansinnigt julstök framför scen!

Toppvåningen kl 00.30: Holi Konni
Holy Konni är en gameboymusiker från Tyskland, bosatt i Småland. Han använder sig av PSPs, Gameboys, och andra spelkonsoler för att skapa ett 8-bitars chiptune-/hip hop-raveparty som INGEN vill missa!

Underjordiska Dansbanan: Drottning Konungen
Dagen till ära har vi den adliga DJ-duon Drottning Konungen bakom våra underjordiska musikspakar! DK lovar att leverera musikaliska presenter i form av skånsk drängrapp till den fanatiske festprissen, svensk indie-paus till de frenetiska BD-flickorna och de elektroniska tonernas orkester till den stora publikens öra. Duon säger själva att vår kära källarhåla kommer bli mer underground än Nordkoreas atomprogram, så för house-kidsen kan det vara bättre att söka lyckan i annan tid och rum!

Top level Dance floor: Mike Amica
På övre plan får vi finbesök av den köpenhamnska elektroduon som är hett eftertraktade på Amagers bodegor. Denna afton kommer de förutom att DJa även bjuda på egna alster som doftar både klubb och elektronik!

Gräddhyllans Vinylbar: Bergsmann & Schliemann
Dessa båda hemvändande musikälskare spisar soul, funk, disco och diverse annat julemys. Allt från Vinyl förstås – med ursprung från vitt skilda delar av världen!

Kom och kom loss!