Nemis de luxe: Telephonehookers + Cheop's Cave + Denni Omanovic

Datum: Tor 27/11 2014
Kostnad: 80 Riksdaler

Till doften av nypoppade popcorn, direkt efter kvällens film – se separat programpunkt – följer levande musik i Studiefrämjandets regi enligt följande:

21.30: Denni Omanovic
Denne lokale musiker har framträtt på alltifrån nattklubbar till stadsfester i sällskap av akter som Medina, Stockholm Syndrome, och Albin. Denni blandar i sin musik framförd på ackegura och sång de oväntade stilarna pop, soul & rap och ska snart släppa sin debutsingel “Hey Demon”. Denni har hakat på den senaste trenden och skaffat ett eget Facebookkonto

22.30: Cheops Cave
Från Hässleholm kommer Cheop’s Cave, indierockbandet som på mindre än ett år släppt en hyllad EP, tagit sig till final i både Emergenza och Livekarusellen samt plockats in i P3s rotationslista. Med ett skivkontrakt väntandes runt hörnet säger sig nu bandet vara redo att ta över världen!

Cheop’s Cave har beskrivits är som ett välkomponerat blandband där The Strokes och Franz Ferdinand utan tvekan får plats på samma sida som Queens Of The Stone Age och Kvelertak. Fast live. Och bättre. Locka dej hit med lite lyssning nedan!

23.30: Telephonehookers
Telephonehookers (ja, de heter precis så – i ett enda ord) är inte bara ivriga särskrivningsmotståndare utan också en rock ‘n’ roll-trio som spelat tillsammans sedan 6 år. Bandet består av två bröder och en kusin som växt upp kring samma grammofon som sedan barnsben låtit dem avnjuta den tuffaste musik som finns på denna planeten. Så fort de slutat söndagsskolan började de drömma om ett eget rockband. En dröm som i och med Telephonehookers gått i uppfyllelse och som låter släktingarna leva ut sina lustar genom powerpop, punk & fullmatad rock ‘n’ roll!
Nu är bandet i full gång att efter många år som band spela in sin första fullängdsplatta, men det finns alltid tid till att dra av ett sju-helvetes gig mellan studiosessionerna. Och det är precis det de ska göra denna kväll!

Bar-dj’s: David & Linus
Från tiosnåret till den bittra stämningssekund bjuder campusvännerna David & Linus musik från barkanten. Musik av alla från Magnus Uggla till Fanfare Vagabond utlovas. Välblandat, välklingande och välgörande med andra ord!

Varmt välkomna!