Våga Stuffa

Datum: Lör 08/11 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Efter kvällens konsert med Markus Krunegård släpper vi in folk och fä i lokalen för att fortsätta festen natten lång! Eller åtminstone så länge natten nu varar i laglydiga Värend – till kl 02. Från kl 23 kostar det 100 kr att ta sig in i härligheten.

Underjordiska Dansbanan: Våga Stuffa
Denna kväll får vi avnjuta ett av de numera alldeles för sällsynta besöken av två av Kafé de luxes mest klassiska dj’s, närmare bestämt dj-kirurgerna Våga Stuffa. Doktor Richard har varit med vid grammofonen ända sedan Lokal Bars tid, medan Dr Ursula anslöt när Kafé de luxe ännu var i sin linda. Våra båda spin doctors dukar upp ett fyrverkeri av pop, indie och house med skamlösa utflykter i vitt skilda genrer och stilar! De inleder med ren och pur popmusik för att matcha konserterna, men glider friktionsfrittöver till vilt blandade tongångar framåt småtimmarna. Kom och dansa!

Gräddhyllans Vinylbar: Hampus
Hampus har plockat fram hela sin samling av diskovax så det vankas svängig stämning kvällen lång. Disko av sjuttiotalsmodell, soul & motown toppas med redig 80-talshiphop och ett fåtal välvalda poplåtar.

Välkomna!