Premiär! Gay de luxe

Datum: Lör 15/11 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Fri entré till kl 23, sedan 100 kr.

Efter att ett antal försök runnit ut i sanden har vi ÄNTLIGEN styrt upp en rekorderlig hbtq-klubb! Vi tror och hoppas kvällen blir så bra att det blir en återkommande vana och fest för öppensinniga människor av alla åldrar och slag!

20-23: Förfest
Aftonen inleds med en gemensam gemytlig uppladdning med glada priser i baren (köket har öppet till kl 22). Kanske visar vi en filmsnutt, håller ett quiz, sjunger karaoke eller… vi vet inte vad!

23-01: KLUBB 23-02
Kafé de luxes källare förvandlas stegvis till en pulserande gayklubb med färgglad publik och sprudlande dj’s. Gay är som bekant ett annat ord för glad – så ALLA som gillar att vara glada gör rätt i att komma. Medtag ett öppet sinne och respekt för dina medmänniskor, så är glädjen så gott som bokad och klar.

Underjordiska Dansbanan: Dj Pepp & Pamp
Kvällens dj’s vid dansbanan blandar vilt populärmusikens alla sköna genrer helt utan att skämmas! Kring en musikalisk kärna av nyare hiphop & pop fyller de på med gamla oemotståndliga godingar, och som alltid lägger de en extra krut på att spela kvinnliga fantastiska artister!

Gräddhyllans Vinylbar: Varga & Karlström
Eva Varga får denna kväll sällskap av den hjärtlige musikälskaren Tobias Karlström. Den smått osannolika dj-duon kommer att bjuda en än mer osannolik musikalisk röra: Alltifrån hes visrock på svenska till gamla glättiga diskodängor kan ni räkna med att serveras – som alltid direkt från grammofon!

Välkomna till en smått historisk kväll på Kafé de luxe!