AlfonS & Bill

Datum: Sön 02/11 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Från kl 22 kostar det 100 kr att ta sig in i stugan, oavsett vilket väderstreck ni kommer ifrån.

Underjordiska Dansbanan: Dj AlfonS & Bill
I källaren spelar Gumbo blues till dryga midnatt. Sedan kliver dj-duon AlfonS & Bill in för att leva upp till sitt motto: “Dance like nobodys watching!” Gammalt och nytt – hippt och bortglömt – ja, allt som får oss att ogenerat sväva fram över dansbanan bjuder de utan minsta tecken på skam.
Precis som sist har AlfonS tagit bjudit med Dj Bill för att höja danstempen ytterligare. Bill sägs vara så pass gammal att han var med och formade klubbmusikens utveckling under det omsusade 1990-talet. Genom sin klubb, som bar namnet Club Diva, satte han Helsingborg på kartan och i dansmusikens historieböcker. Under Club Diva-tiden nöjde sig AlfonS med att studsa runt som en boll på dansgolvet, men denna kväll möter han sin disko-kurator vid mixern!

Gräddhyllans Vinylbar: JapanMartin & Amerikajacob
Vid våra båda grammofoner återförenas vårt smått klassiska dj-par Martin & Jacob – tillfälligt hemkommen från fjärran utriket. De har resediskoteken fyllda till bredden av sköna takter: Finsmakardisco, dub, funk, soul, lite elektroniskt och en del psykedelia!

Bar de luxe: Eva Varga
Dj Eva Varga har du säkert sett och hört inne vid Gräddhyllans Grammofoner någon gång. I så fall har du säkert noterat att det handlar om en dam som må se påtagligt lugn och sansad ut, men ändå spelar skitiga rocklåtar så det stänker om det! När hon denna kväll trakterar de luxes mixer, kan du räkna med blandad rock – alltifrån Nationalteatern till Rolling Stones – med sporadiska inslag av pop, soul och andra trivsamma toner.

Välkomna!