Halloween de luxe

Datum: Lör 01/11 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Kvällens klädkod är – tro’t eller ej – Halloween! Förutom att Kafé de luxe ofta gör sig extra bra sett inifrån en nyurtagen pumpa bjuder vi HALVA ENTRÉPRISET FÖR UTKLÄDDA! Det krävs förutom förklädnaden att du hänvisar till just denna information på vår hemsida/Facebooksida. Vi förbehåller oss rätten att utan motivation bedöma vem som är utklädd och vem som inte är det. Alltså välkomnar vi glatt dej som kommer skrudad i sexpackskartong på huvudet, men någon rabatt ska du inte räkna med!

Underjordiska Dansbanan: DVDG
DVDG (Det Vet Du Gun) har du förmodligen mött i en av stadens mer färgglada miljöer – antingen på aktuellt kafé där Dj Cebbe till vardags serverar mat och dryck, eller i den konfektionsbutik där såväl hon som kollegan Slay ekiperar stadens raffiga modelejon.

Vid dj-mixern förvandlas DVDG till vildkattor som spelar musik för alla nattens djur! De skuttar vigt mellan genrer som hiphop, pop & r’n’b med tar ibland ett uppfriskande snedsteg i musik från Balkan eller Orienten. Guilty pleasure (låtar som man inte vill tycka om men inte kan låta bli att älska) är duons bästa villebråd, så du kan lugnt räkna med att få dansa till Britney Spears och hennes vänner!

Vår bokare har (30 år för sent) plötsligt tagit höstlov, så det är lite si och så på dj-fronten. Meddela honom här om du denna kväll vill spela skön barhängsmusik antingen på Gräddhyllan eller i baren på de luxe.

Välkomna alla häxor, vampyrer och annat folk!