Regina George

Datum: Sön 26/10 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Underjordiska Dansbanan: Regina George
Som varje cineast redan förstått har dj-duon Regina George tagit sitt namn från favoritkaraktären i filmklassikern Mean Girls. Kollektivtjejerna Anna Ceder och Lianna Hallsenius som döljer sig bakom detta alias har tidigare livat upp stämningen på Kafé de luxes övervåning och veranda, men ska nu för första gången ge sig an källarens dansgolv, och också vända upp och ner på detta!
Regina George vill helst inte utlova musik av någon specifik genre, utan kort och gott igenkänningsbara klassiker från alla möjliga musikstilar och årtionden. Duons mål är att få ner ALLA gäster på dansgolvets musikextas genom musik som får våra läppar att le hela natten! Så smörj på läppomadan och kasta dej ner i källaren!

Gräddhyllans Vinylbar: Edvin & Joakim
Edvin & Joakim lämnar lantlivet för en kväll i stadens sus & dus och vinylernas brus. De kommer att spela minst tre låtar med Imperiet plus en massa andra handplockade lönelördagslåtar och utlovar vad man i Ramnåsa kallar för “Fullt Ställ”.

Bar de luxe: Jacob & David
Campusvännerna Jacob & David fick blodad tand när de i sndags spelade fantastiska låtar i vår bar. Så nu kommer de tillbaka för att spela i ett helt annat sammanhang! Musik av alla från Magnus Uggla till Fanfare Vagabond utlovas.

Välkomna!