Murreburre von Lustigkurre and the heavenly vibe feat. Lautaro Cubillo

Datum: Lör 18/10 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Efter att ni värmt upp er med mat- & dryckfynd samt quiz på kvällens Pride after work tar kvällens dj-kompani över taktpinnen för kvällen:

Underjordiska Dansbanan: Murreburre von Lustigkurre and the heavenly vibe feat. Lautaro Cubillo
Mannen med den längsta kroppen och det längsta dj-namnet har denna kväll med sig en reslig kombattant bakom mixern. Lautaro Cubillo är en av alla växjösöner i malmöexil och gör sig numera hörd i Musikguiden i riksradions program 3. Det var just här på Kafé de luxe lautaro en kväll för länge sedan hoppade in som dj efter ett återbud i sista stund. Nu många år senare har han spelat skivor på de flesta klubbarna värda namnet i Öresundsregionen. Kärleken till festerna i Snus-Lundgrens har han dock intakt och ni kan räkna med galen hemvändarstämning när han och Murreburre hamnar på varsin sida cross-fadern!

Gräddhyllans Vinylbar: JapanMartin
Vår notoriskt musikkonsumerande bartender och dj Japanmartin tar sig an gräddhyllans båda grammofoner för att bjuda er en kaskad av klubbjazz, funk, disko & gayglamour!

Bar de luxe: Casper Larsson
Med livet som insats har Casper gått, cyklat och slutligen färdats med buss 240 från den mytomspunna platsen Konga. Detta för att sätta en extra guldkant på vår fredagskväll. Hans recept på bästa stämning i baren är att spela folkig, proggig rock med tyngdpunkt på 60- & 70-talen kvällen lång.

Välkomna!