Över en fika - bokrelease

Datum: Sön 02/11 2014
Kostnad: 0 Riksdaler

Över en fika kan mycket hända. Vi umgås, jobbar, pluggar, planerar event, filosoferar och löser världsproblem. Novellantologin ”Över en fika” (Ariton förlag) samlar vardagsbetraktelser där vanliga människor gestaltas med sina funderingar och handlingar kring livets utmaningar och glädjeämnen. Välkommen på release i vår mysiga källare för ”Över en fika”, där Maria Estling Vannestål från Växjö medverkar!

Maria läser ur sin novell och berättar om sin resa från barndomens dröm om att bli författare till idag, där skrivandet och det som hör därtill upptar större delen av hennes jobbvardag. Under eftermiddagen ges du också möjlighet att pröva på en enkel modell för goda samtal, som Maria och hennes kollega Sara Norrby Wallin (tankeverkstaden Livstid) arbetar med i kurser, workshops och cirklar, och som ligger till grund för novellen i boken.

Om du förhandsbeställer boken Över en fika (120:-, butikspris ca 180:-) får du en fikabiljett (kaffe & bulle). Det finns också möjlighet att köpa brunch om du kommer i god tid (serveras fram till kl. 14) eller valfritt fika på plats. För bokbeställning, mejla till maria@livstid.nu.

Vill du veta mer? Välkommen till Marias blogg Skrivluft eller till www.livstid.nu