Karlamellen

Datum: Lör 11/10 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr kostar entrén till hela huset från kl 22. Alligator Gumbo spelar livs levande cajun i två set från kl 22, varav det första setet endast är för betalande, men matgäster och andra njutare tillåts vara med på det andra.

Underjordiska Dansbanan: Karlamellen
Kvällen blir något av en come back för denne vår smått klassiske entertainer! Karlamellen blandar i vanlig ordning det högsta med det lägsta, det hårdaste med det mjukaste och det äldsta med det nyaste. Definitivt mer fokus på sväng, humor och hjärta än trendighet och tajta mixar. Kom och sväng dej som en ål på parketten!

Gräddhyllans Vinylbar: Nödraketen
När bokarn misslyckas med sitt bokande får han själv hoppa in. Och det gör har förstås med glädje och flaggan i topp. Sin skivback fyller han med det lustigaste han lyckas skrapa ihop på en timme hemma i diskoteket – det är mycket gammalt och lite nytt, mycket ospelat och bara enstaka hits. Från finsk glamrock till etiopisk punk och easy listening från Bahamas.

Bar de luxe: mr Vairagi
Denne unge sommelier har inte bara smak för drycker utan även för musik, vilket han ska låta er förstå denna kväll. Förmodligen är det här ni för höra något lite mer aktuella låtar från dagens pop- och reggaescen. Mycket svenskt men även en del utrikes toner bjudes han denna kväll.

Välkomna!