Markus Krunegård + Little Jinder SLUTSÅLT

Datum: Fre 07/11 2014
Kostnad: 220 Riksdaler

Lördagens konsert sålde slut på rekordtid, men Markus och hans vänner var snälla och gav oss en kväll till. Nu har även denna konsert sålt slut, men ni som inte lyckades knipa en biljett välkomnas varmt på dansen efteråt.

D.v.s INGA biljetter till konserten säljs i dörren.

OBS! ÄNDRADE TIDER:
20.30: Dörrar
21.15: Little Jinder
22: Markus Krunegård
ca 23: Efter konsert släpper vi in de biljettlösa och dj-doktorerna Våga Stuffa bjuder upp till dans.

Markus Krunegård
Både 2005 och 2007 har vår mysigaste scen haft äran att ge stöd åt Markus Finsk-Norrköpingska fötter. Båda dessa gånger var det med bandet Laakso som uppbackning. Sedan dess har dock mycket hänt på Krunegårds gård – Markus solokarriär har tagit både form och fart och när han nu återvänder till vår stad så är det med fem soloalbum och en hel rockorkester i ryggen. Han kommer till ett höstmörkt Växjö för att predika sitt evangelium och påminna oss om att hela livet är ett disko!

I juni släpptes Krunegårds senaste fullängdare, Rastlöst Blod som finns att lyssna på på Spotify. Inledande spåret Du stör dig hårt på mig har också fått sig en musikvideo som finns att avnjuta på Youtube.

Little Jinder
Josefine Jinder albumdebuterade så sent som förra året med det uppmärksammade albumet Breaking Up – en platta full av fin, lågmäld elektropop med engelskspråkig sång.
Senare samma år släpptes hitsingeln SHH – på svenska – och många kände att Little Jinder hittat hem. Och sedan dess har Little Jinder fortsatt släppa svenskspråkiga låtar som “Ful och tråkig tjej” och nu senast “Vita bergens klockor”.
Om du inte redan gör det – lär dej digga Little Jinder genom valfri musiktjänst eller kolla in på hennes facebooksida