AlfonS & Bill

Datum: Sön 21/09 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23.

Sommarens sista kväll med verandabaren öppen – så passa på gott folk!

Underjordiska Dansbanan: AlfonS & Bill
Denna vackra lördag har det blivit dags att åter följa AlfonS ledord: “Dance like nobodys watching!” Gammalt och nytt – hippt och bortglömt – ja, allt som får oss att ogenerat sväva fram över dansbanan bjuder AlfonS utan minsta tecken på skam.
Precis som sist har AlfonS tagit bjudit med Dj Bill för att höja danstempen ytterligare. Bill sägs vara så pass gammal att han var med och formade klubbmusikens utveckling under det omsusade 1990-talet. Genom sin klubb, som bar namnet Club Diva, satte han Helsingborg på kartan och i dansmusikens historieböcker. Under Club Diva-tiden nöjde sig AlfonS med att studsa runt som en boll på dansgolvet, men denna kväll möter han alltså sin disko-kurator vid mixern! Så vaxa polisongerna, polera damaskerna och gör er redo för ännu en vild svängom!

Bar de luxe: Dj Cracker of the Genetic Code
Bakom ovanstående enastående dj-alias gömmer sig en bekant jockey. Om vi avslöjar att det som kommer att spelas är postpunk, synth & new wave sammanklistrat med en klick lättsmält pop, kanske ni kan ana vem? Hon utlovar i vilket fall allt ifrån obskyra synthbitar från Zagreb till kända poplåtar från London. Det blir låtar för alla sinnesstämningar!

Gräddhyllans Vinylbar: Coolof & Poppetter
Som ni kanske anar av kvällens fräna dj-namn kommer det inte bara spelas gammeldans på Gräddhyllan denna kväll. Nej då – det kommer att bli betydligt modernare tongångar än de allra flesta kvällar. Givetvis är det endast vinylplattor som spelas, men i första hand med nyare (läs 1990-tal och framåt) indiepop och -rockmusik. För att ni inte ska känna er helt vilsna lovar Coolof & Poppetter dock att då och då slänga in en och annan veteranmelodi.

Välkomna!