DeeBee

Datum: Lör 20/09 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 23

Underjordiska Dansbanan: DJ DeeBee
När DeeBee hälsade på här för ett tag sedan dansade vi som små molntussar över golvet, så nu har vi lockat upp honom till oss igen! Denne hus-dj från anrika KulturBolaget i Malmö utlovar en total blandning av “allting som har något av kvalité när det gäller electro, rock, pop, indie, soul – ja t.o.m slängar av pop på svenska & enstaka hiphopstänkare.” Dans, fest, stoj, skoj och o’boy är kvällens ledord, så strecha smilband och vader och bege dej till oss! DeeBee har varit snäll nog att styra upp en liten Spotifylista så att vi i lugn och ro kan gunga in i kvällens stämning.

Bar de luxe: Benni the boy Ahmadi
Till vår stora glädje återvänder allas vår diskpojke och partypingla Benni till oss – om så blott för en week-end. Han passar turligt nog på att underhålla oss med glada, sprittande pop-, hiphop- och electrobitar från barkanten. Vår bokare håller tummarna för att han också slänger in lite pärlor från det persiska fädernesriket – men han kan vara svårflörtad på denna fronten. Skoj blir det i alla fall!

Gräddhyllans Vinylbar: Höga Gustav & Fru Hartikainen
Gustav är en av människorna bakom det finfina göteborgsbaserade skivbolaget Höga Nord, men ligger också bakom den fantastiska skivbutiken Music Lover Records i Antikhallarna i samma stad. Gustav har nu tagit såväl sin lekamen som en väska full av sjutumssinglar hela vägen till oss för att bjuda på ljuva toner! Resediskoteket har han laddat med gammal och nyare soul, garage, lite pop & några av de egna sinnesvidgande skivsläppen. Dessutom ansluter hans lokalt baserade kompis fru Hartikainen – tillika en av kvinnsen bakom festivalen Psykjunta för att ge pickupsen en extra match.

Välkomna!