Zilverzurf & his spacecadets

Datum: Fre 05/09 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr till källaren från 21, till hela huset från 22. 2 set kl 22 samt 23.30, varav det första är separat – bara för betalande.

Zilverzurfarn alias Johan Zachrisson känner vi till från legendariska Dag Vag – bandet som med än gärna svängde över i baktakt i sina fartfyllda humoristiska progglåtar. Redan för 15 år sedan satte Zilverzurfarn vid sidan av Dag Vag – och sina många sidoprojekt tex som filmmusikskapare igång ett eget instrumentalt reggaeband tillsammans med många av rikets verkliga legender.

Eftersom Zurfarn själv bor och verkar i utriket och samtliga medlemmar är upptagna i olika fantastiska musikprojekt blir spelningarna få, och vi är extremt stolta att en av dessa hamnar just hos oss på Kafé de luxe. Tillsammans med välkända Nefertiti i Göteborg och Fasching i Stockholm är vi det enda spelstället på aktuell miniturné. Vår lilla scen i vår lilla stad, tänka sig!

Zilverzurf & his Space Cadets spelar instrumentala reggaeoriginal och klassiker. De lämnar mycket plats för lysande solon på sax, flöjt, trombon och piano. Bandets grund består av Stockholms finaste reggae- och groovemusiker som Zilverzurfarn, Bosse Skoglund och Desmond Foster. Detta tillsammans med fantastiska jazzsolister garanterar för en stor kväll med riktig musik på största allvar!

Förutom Zilverzurfarn själv glimmar bandet av följande stjärnor:
Bosse Skoglund – trummor
Desmond Foster – bas
Tommy Bernie Berndtsson – keyboards
JonahGold – keyboards
Kai Sundquist – sax, flöjt, oboe
Klas Jervfors – trombon, trumpet
Robin Cochrane – percussion

Så här låter bandets låt Man From Wareika och så här svängde det när bandet spelade låten This Day på fashing på sin förra turnésväng 2013.

Underjordiska Dansbanan: Dj Selecta Icue
Mista Selectah kommer hem till fädernesbyn för att förgylla denna redan härliga kväll! Han utlovar en mix av gammal och äldre reggae & progg som framåt natten även bjuder in till dans genom inslag av afrikanska rytmer & hiphop.

Bar de luxe: Dj KJB
KJB kommer att varva friskt mellan genrer som indie, electronica, synth, indietronica, och en uppsjö av annat därtill!

Välkomna!

Välkomna!