Sköna Söndag: Elin-Louise Ahlberg

Datum: Sön 17/08 2014
Kostnad: 0 Riksdaler

Fri entré dagen lång, studentrabatt på mat och dryck. Lågmäld levande musik med start kl 20 – vid fint väder ute på verandan. Kan en söndagskväll firas på ett bättre sätt så säg!?

Elin-Louise Ahlberg är en skönsjungande lantlolla bördig från den lilla byn Tågarp på den skånska västkusten. Med sina låtar, sin röst, sin gitarr och sitt munspel som redskap och Norden som sin arbetsplats har det blivit många tillfällen till resor och minnesvärda möten med publiken de senaste åren. Allt som oftast – och så även denna kväll – i sällskap med sin låtskrivar-partner och musikaliske vapendragare Gustav Bäcklin i släptåg.

Tillsammans bjuder Elin-Louise och Gustav på en föreställning där humor och allvar får ta lika mycket plats och där den berättande texten och språket får stå i fokus, utan att musiken och svänget för den sakens skull hamnar i skymundan.
De låter gärna egna visor dela strålkastarljuset med gamla schlagers, skillingtryck och folkvisor i tidlösa arrangemang som doftar av blues och americana. Alltsammans inramat av en stor dos countrydoftande skånsk/göteborgsk stämsång!

Och redig, gammelmodig hemsida har Elin-Louise dessutom:
www.elinmusik.se!