Mando Diao, dörrar kl 21

Datum: Ons 31/01 2007
Kostnad: 140 Riksdaler

SLUTSÅLT till konserten. Men bistron kommer hållas öppen med fri entré och där kommer man kunna njuta av livekonserten direkt ifrån radioapparaterna. Efter konserten, fram till 01 hålls öppet även in till danslokalen.

Eventuella kvarvarande biljetter kommer att släppas precis innan bandet går på scen, dvs ca kl 23 och kostar 160 kr. Hur många biljetter detta blir vet vi inte än, men det kan handla om siffror ifrån noll till tjugo.

Konserten som skulle falla av stapeln 18 oktober uteblev pga sjudom och istället bokades detta datum in. Den som har en biljett med datum 18 oktober ges givetvis entré då istället och kan fortsätta suga på karamellen och tills dess.

Bandets album, “Ode to ochrasy”, släpptes nu i september och är enligt medlemmarna själva “mer Mando än någonsin”. Inspelningen gjordes i en tvåa i Årsta och de producerade den helt själva. Om skivan har bla skrivits:

“Tempoändringar, körer och leadsång kastas ned i grytan med osviklig precision, och talang och spelglädje skruvar upp kvaliteten till nya toppnoteringar.”
/Erik Rosenberg, revolver.se

”...sprittande hitrock (Long before rock‘n‘roll) blandas med pur orkandanspop (Killer Kaczynski) och toppas med ett spår som låter som Pete Doherty i cowboyhatt (Good morning Herr Horst).”
/Kristin Lundell, Svd

www.mandodiao.com

Dörrarna öppnar kl 21!