Makthaverskan

Datum: Sön 31/08 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

Entré 120 kr till båda etagerna från kl 22. Makthaverskan på scen 23.30.

Det har talats mycket om Makthaverskan den senaste tiden. De är från Göteborg och beskriver tristessen som sin främsta drivkraft (känns det bekant?). Alla som har sett dem live har antingen älskat eller hatat det (känns det bekant?). Bandet har en hängiven fanskara som de själva beskriver som en sekt (det kanske också känns bekant?).

Trots att Makthaverskan är ett ungt och argt band handlar inte deras låtar om tonårsångest. Snarare kan och bör man beskriva dem som bandet som lyckas skildra precis allting bättre än alla andra, för att de är unga och fortfarande fattar vad allting handlar om!

Makthaverskan erbjuder dej nyskriven musik med smak av brittiskt åttiotal – genom att kombinera postpunkens undergångsstämning med indiepopens underbara tafflighet.

www.facebook.com/makthaverskanofficial

Dj denna kväll är Jocke Wallgren som kvällen till ära laddat med en extra dos britpop & indie med punkattityd. Till detta kan du addera Jockes sedvanliga artilleri av soul-pop-indie-electro-rockammunition och därefter lätt räkna ut vilken sjusärdeles underbar kväll detta ska bli!

Välkomna!