Dj AlfonS - Can Dream de luxe

Datum: Ons 30/07 2014
Kostnad: 60 Riksdaler

Top floor dance floor: Dj AlfonS
Denna kväll kommer dj AlfonS – precis som alltid – få oss att sväva runt över dansgolvet. Men inte nog med detta – han kommer samtidigt att bjuda oss en musikalisk resedagbok.
“Vi var tolv personer som åkte till Can Dream på Ibiza och blev som en stor familj. Can Dream de luxe speglas av att allt är möjligt. Allt är verkligen möjligt denna kväll. Det är möjligt att det spelas låtar man glömt var bra. Det är möjligt att man träffar sitt livs kärlek. Det är möjligt att Danne dansar på bardisken. Det är möjligt att det blir den bästa onsdagen denna sommar. Mitt motto kvarstår: Dance like nobody´s watching!”
Med på resan var också EDM-producenten Lukas Fonsell som är AlfonS gäst bakom skivspelarna.
Så ta danssandalerna på och res iväg med AlfonS till en värld av yster dans!

Glassverandan: (För-)Fest i Logen
Till helgen (1-2 aug) firas festivalen “Fest i Logen” på dansbanan Knallabacken i Dädesjö. För att smörja upp era öron och sinnen inför festen kommer två av de fina människorna bakom festivalen
ta sig ända in till Zity denna kväll. Från kl 22 bjuder de musik med artister som spelat på tidigare festivaler, sådana som ska spela i år och även andra relaterade akter. Det blir en sinnesvidgande blandning med kärnan i rock av den gamla skolan.

Om Fest i logen: Med artister som Den Stora Vilan, Horisont, Tonbruket bjuds alternativ musik med psykedelisk touch och kärnan i rockgenren. Vi kommer att sakna dej om du åker (den lilla resan) dit istället för att vara hos oss, men samtidigt ha all förståelse för ditt val. Om du inte redan har full koll på festivalen rekommenderar vi en titt på www.festilogen.se.

Kom och häng med på denna toppkväll!