Höstsagan

Datum: Ons 20/09 2006
Kostnad: 50 Riksdaler

Kafé de luxe har blivit insyltat i en go liten festival som vårt fräcka landsting ställer till med för att fira sin nya kulturstrategi.

Festivalen äger rum i museiparken, dvs backen mellan Smålands museum och Emigrantinstitutet, från kl 15 till 01. Kafé de luxe står för matservering och fest på kvällen. Vi serverar mat och dryck i ett mysigt tält, där det framåt kvällen också blir dans med DJ Martin Axén (The Ark).

På den fräsiga utescenen kan du spana in:

20. Gallo Negro
21. Low Season Combo
22.30 Dan Hylander Band

Tyvärr, gott folk! Plura offrade sin enda röst i valet. Han är hes som en get och Eldkvarn ställer in. Istället har vi, med en dag kvar till spelningen lyckats fånga Dan Hylander med band. Dan Hylander blev känd när han tillsammans med Py Bäckmman anförde “Ray Montana Band” på åttiotalet. Senare fortsatte han med Soloprojekt och låtskriveri åt bla Totta Näslund. I sällskap med bluesgitarrgiganterna Ola Bjurman och Bengan Blomgren (som båda spelat med just Totta), samt trummis och basist framför han denna kväll en rad av Tottas klassiker uppblandat med sina egna låtar.

Samtidigt som vi är mäkta glada över vår sista-minutenbokning sörjer vi Eldkvarns efterlängtade spelning, och vi ska göra vårt bästa för att locka Plura och hans mannar till vår klubbscen så snart vi bara kan.