Klubb Kul(s återkomst): Kalle Lind + Simon Gärdenfors

Datum: Fre 04/07 2014
Kostnad: 150 Riksdaler

Vår kära stand-up-klubb är tillbaka! Dörrar kl 21.30, Show kl 22. Värd och konferencier är som vanligt Magnus Erlandsson.

Arrangemanget är separat – dvs man måste lösa biljett för att vara med om härligheten. Detta görs antingen som avgiftsfritt förköp HÄR eller direkt i dörren (i mån av plats). När Klubb Kul är avslutat (ca 23.30) släpper vi ner stadens dansanta i källaren och kvällen fortsätter ända till 120 minuter efter midnatt.

Kalle Lind
Är i bloggosfären känd som En man med ett skägg och återfinns blogg.djungeltrumman.se. Kalle Linds ljuva stämma känner du igen ifrån P3:s fantastiska program Hej domstol! som vi minns med saknad. Han har också medverkat i P3-program som Holiday, Morgonpasset och Meningen med allt. Trots Linds relativt unga år har han förutom ovanstående även författat manus till en mängd program i såväl radio som TV, allt ifrån Julkalendern till Starke Man.

Simon Gärdenfors
Simon Gärdenfors är inte bara komiker utan har även ett förflutet som serietecknare och som rappare i bandet Las Palmas. För tillfället rappar han i duon Far & Son, samt håller i podcasten Arkiv Samtal. Han har även varit ett stående inslag i P3:Populär och har haft en talkshow om skräpkultur i ZTV. Som serietecknare har han har medverkat mycket i Galago, Rocky Magasin och har släppt egna serieböcker som prisbelönta Död Kompis, Nybuskis och Simons 120 dagar. Även Simon bjuder ut sina ord i blogform – närmare bestämt HÄR

Välkomna!