Funkypants & Kallelito + Försmak av Psykjunta

Datum: Ons 11/06 2014
Kostnad: 80 Riksdaler

Även denna kväll bjuder vi upp till dans i matsalen. Det är ju så härligt när matstinna och belåtna gäster reser sig upp och helt sonika kastar sig in i rytmerna! Från kl 22 kostar det 80 kr att ta sig förbi våra vackra värdar.

Top level mighty dance floor: FunkyPants & Kallelito
Dansgolvets båda tjänare utlovar en kväll av salig dans. En mix av alternativ house, funkig electro och disko av både nytt och gammalt slag har de på lut, så smörj upp skinnsulorna och kom loss!

Veradan: Försmak av Psykjunta
Psykjuntaaktuella mutliartisten Rebecka Rolfart kommer från Verandans grammofoner att bjuda en försmak av helgens stora attraktion på Tyrolen. Rebecka har tidigare synts och hörts i såväl Those Dancing Days som Volcano, men uppträder på festivalen under namnet The Hanged Man. Som dj är hon ständigt anlitad i hemstaden (en plats ungefär mitt emellan Södertälje och Norrtälje) men hon driver också egna klubben Lost in the Pancake vanligen på Riche. Rebecka alias dj Rock N’ Rolfart kommer att spela sinnesvidgande musik från Världens alla hörn för att invagga er i stämning inför helgens Tillbaka till Psykjunta. Psykjunta.se facebook.com/psykjunta

Välkomna!