Sockerlobbyn

Datum: Fre 06/06 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

100 kr från kl 22. Se separat punkt för info om kvällens band – The Vanjas och Maja Johansson.

Underjordiska Dansbanan: Sockerlobbyn
Framåt tiosnåret tar Sockerlobbyn i dj-båset. Därifrån kommer han med utgångspunkt från popens värld att blanda gammalt med nytt och fisförnämt med folkligt. Mestadels organiska tongångar men också lite data-dunka-dunka-plattor har han i sitt resediskotek. Den som står still när Sockerlobbyn framåt natten vrider upp såväl tempo som volym, har förmodligen råkat trampa i epoxilim.

Gräddhyllans Vinylbar: Toni
Från våra båda sprakande vinylsvarvar bjuder dj Toni funk, punk, rap & en del så skev musik att den omöjligen kan genreplaceras. Toni menar själv att han saknar en röd tråd i sitt spelande, men kanske är det just det som är den röda tråden!

Värandigan: Luka
Nej, det är inget stavfel – vår veranda är den randigaste i hela Värend, därav namnet Värandigan.
Växjösonen Luka har spelat skivor både nära (Lagerlunden) och fjärran (utomlands) sedan 2002, men först nyligen gjorde han premiär här hos oss. Musiken hans är allt annat än organisk, och kanske något vi inte är vana vid här sjuttonhundratalsstugan. Den tenderar i vilket fall att göra oss lyckliga. “Allt ifrån” brittisk deep house, kärleksfull nu-disco till tech-house står på menyn denna kväll.

Välkomna!