Dani M + Side Effectz

Datum: Fre 13/06 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr till hela huset från kl 22. Hip-hop-non-stop i källaren denna kväll!

22.30: Side Effectz
Växjös hiphopare Side Effectz har varit med ett bra tag, och måste vid sidan av Menteroja ses som stadens åldermän i genren. Senaste fullängdaren ‘Wunderbaum Music’ släpptes förra sommaren genom vårt egna bolag Grammofonbolaget de luxe. Sedan dess har medlemmarna parallellt jobbat med uppföljaren och egna soloprojekt. Producenten och DJn Akopalips släpper sitt instrumentala alster ‘Akopalips Now’ inom kort och rapparen Linkan jobbar tillsammans med vapendragaren Cap på en EP vid namn ‘Moodswingz’ som kommer att släppas i augusti. Första smakprovet ‘Keep It Movin’ finns ute på Spotify och här kan ni kolla på musikvideon.
www.sideeffectzmusic.com

23.30: Dani M
Som ett av de hetaste nya namnen på den svenska scenen har Dani M på rekordtid blivit en stjärna under mediatablissemangets radar. Den unge Uppsalasonen har redan innan han släppte sin första officiella singel byggt upp en imponerande skara fans som fortsätter att växa i rasande takt. Sedan han lyftes fram av Labyrint har den unge sångaren/rapparen staplat Youtube-hitsen på hög.

Tidigare i sommar fick han sin första platina-certifierade singel med sommar-hitten ”Naiv”, som han gjorde tillsammans med Labyrint-sångaren Jacco. Den tidigare singeln ”En sån som mej” har nått guldnivå.

Här hittar du Dani M på Spotify samt här på Facebook

Kvällens dj är ingen mindre än Murreburre von Lustigkurre and the heavenly vibe! Han kommer givetvis lägga allt sitt sköna krut på att spela hiphop av alla de slag, och underhålla er med ömsom rytmer och lyckorop.

Välkomna!