Selecta iCue

Datum: Sön 01/06 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr får man böta för ankomst efter kl 23 – det är ju okristligt att ge sig ut denna sena tid!

Underjordiska Dansbanan: Selecta Icue…
...alias Johan Erlandsson var en hängiven amatörsnickare när Kafé de luxe kom till världen på det gamla goda nollnolltalet. Innan dess stod han vid rodret för Växjös gladaste reggaeband Papayas. Denne mångsysslare med rytmen i blodet, kan aldrig låta micken ligga när det vankas musikalisk spis. Denna kväll tar han Pågatåget hem till rötterna för att bjuda upp till yster dans. Bland allt örongodis kan du lätt räkna med att få njuta både dancehall, reggae, hiphop, progg och en och annan gamla goding!

Gräddhyllans Vinylbar: Tomolina
Kvällens dj-par vid grammofonerna har varit hängivna konsertbesökare sedan den saliga dag Kafé de luxe föddes för snart ett decennium sedan. I synnerhet när det handlar om pop med attityd finns de båda i publikhavet. Denna kväll öppnar de upp sin spisarbox för att låta dej komma lite närmare deras hjärtan – som alltid slår för musiken!

Verandan: Femme-kamp
Kvällens premiärfirande DJ-duo hälsar välkomna till en musikalisk expedition med sikte mot en systerskapligare och skönare värld. Henrietta & Ola utlovar en resa över hiphopens höga berg, popens ljuva dalar och förbi ett och annat smultronställe med evergreens, men med den gemensamma nämnaren att alla kvällens melodier framförs av quinnliga artister. Detta med målet att skicka kärlek till de många brudar som kämpar i en manligt dominerad scenvärld. Duon hälsar er välkomna med orden: Puss, pepp och patriarkatkross!

Detta är sista chansen att uppleva en magisk majnatt i år, så kom och häng med!