Fenomenet

Datum: Lör 31/05 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Så snart kvällens stand-up-show är över välkomnar vi hela stadens musikälskare ner i källaren. Från kl 23 kostar det 100 kr att stiga på i stugan.

Underjordiska Dansbanan: Dj Fenomenet
En nykläckt topp-dj tar plats i dj-vrån denna kväll, den i sammanhanget debuterande ynglingen som går under namnet Fenomenet! I sällskap av sin glimmande controller bjuder han en buffé av studsande dansant house, med sporadiska inslag av andra stilar. Fenomenet välkomnar er kort och gott till ännu en intensiv och alldeles utsökt svettig natt i källaren!

Gräddhyllans Vinylbar: Hellouise
Musikälskarna Helena & Louise har i många år jobbat med KF Kristinas alla evenemang. Denna kväll får de istället under namnet Hellouise stå i rampljuset själva! Eller i alla fall i ljuset från Gräddhyllans lilla diskoboll. Välblandade pop- och rocklåtar från 60-tal till 90-tal, brett och smalt utlovas!

Bar de luxe: Mr Z
På verandan styr samtidigt Streets of Mars frontman, tillika genuina musikälskaren Zdravko Zizmond på den perfekta barhängstämningen från dj-mixern. Blandat knaster och sprak med rytmer från garage, soul och allsköns rockgenrer!

Välkomna, gott folk!