Sommaronsdag på riktigt! Live: Bob Wayne (US)

Datum: Ons 25/06 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Från och med denna kväll satsar vi extra mycket på onsdagskvällarna. Det kommer att bli dans i matsalen, dj’s på verandan och allmän salighet! Entré 100 kr från kl 21. Konsert på övre däck ca 23.

Country och Bluegrass är genrer som Växjöinvånare är smått svältfödda på. Turligt nog kommer Bob Wayne direkt från andra sidan Atlanten för att råda bot på detta. I sin 80-dagars Europaturné är ett återbesök hos oss så gott som givet. Ständigt på turné lyckas han ändå skapa nya alster och man kan ana att besöket på Kafe de luxe kommer att bjuda på mången låt från hans nysläppta skiva Back To The Camper. Skivan markerar Bobs återgång till gör-det-själv-artist och den är till bredden fylld med musik som osar av hans liv i husbilen ständigt på resa i den Amerikanska södern!
Bob står för både vibrerande stämband och gitarrsträngar medan hans band backar upp honom med ståbas, fiol, elgitarr och trummor. Kryssa för datumet, lyssna in dig på den nya skivan och ta på dig din bästa snake skinboots och västernhatt för nu kommer Nashville till Växjö!

Back To The Camper på Spotify.

Växjös egen bluegrasshövding PJ Bengtsson spisar under kvällen plattor på Verandan för att hylla såväl idolen på scen som hela den södra förenta staternas musikaliska tradition.

Välkomna!