Påskkalabalik! Live: Holy Konni

Datum: Tor 17/04 2014
Kostnad: 80 Riksdaler

80 kr från kl 21. Öppet till kl 02!

Underjordiska Dansbanan: Påskkalabalik
I staden vår finns oss veterligen två klubbarrangörer som verkligen låtit den elektroniska musiken flytta in i hjärtat. Denki & Kalabalik. Dessa båda klubbar och deras respektive upphovsmänniskor möts nu i vårt dj-bås för andra gången för att spela alternativ elektronisk musik. Härligheten toppas dessutom med spelning av dj “Neue K” som till vardags (Observera att detta är långt ifrån vardag!) spelar på och arrangerar klubben “TIQ” i Berlin. Det blir ett dansant hopkok av svartklädd elektronik från nu och då med en extra gnutta tv-spelsinfluenser för att lätta övergången från aftonens film och uppträdandet av Holy Konni. Se separat programpunkt här
holykonni.bandcamp.com

Bar-dj: Lord Barque och Monsieur Patrique
Kvällens bar-jockeys är också två av musikanterna i stadens gladaste musikgrupp Quito and the Jahnaman Band. Denna kväll nöjer de sig dock med att spela musik från skiva. De lockar och pockar med en kväll av sköna baktakter från svunna tider, länder och minnen.

Gräddhyllans Vinylbar: Matsias
Kvällens dj-duo Matsias säger sig ha vandrat ända från svala Tolg för att få smaka på storstadens nattliga hetta. Från Gräddhyllans båda grammofoner ämnar de bjuda blandade godbitar kvällen lång. Rock och pop är den röda tråden kring vilken skivorna snurrar. 33,3 varv i minuten. Kom och räkna om du inte tror oss!