Selecta iCue

Datum: Lör 12/04 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Förutom kvällens levande musik med Sven Zetterberg (se separat programpunkt) kan vi erbjuda ett smörgåsbord av musik från fonogram av vitt skilda slag. I mån av plats välkomnas också vanliga 100-kronorsgäster till det andra setet av blueskonserten som börjar ca 23.15.

Underjordiska dansbanan: Selecta iCue
Kafé de luxe hade i sin linda en trogen tjänare hustomte och allmön stämningshöjare – Johan Erlandsson- Under sitt alias Selecta iCue kommer hem till barndomsbygden för att sätta guldkant på den småländska lördagsnatten och bjuda upp till yster dans. Hans medel är den finaste blandning av reggae, dancehall, pop, progg & folkrock man bara kan tänka sig!

Gräddhyllans Vinylbar: The Venus In Fleurs
Namnet på kvällens par vid grammofonerna inger förmodligen såväl förväntningar som förundran. Så kom och syna Kalle & Markus i sömmarna när de bjuder ett högst personligt urval av det bästa från 80-talet och närliggande år. Kanske dyker det upp nån bit från 90-92 med.

Bar de luxe: Hopphjärta & Don Rospigliosi
Kvällens dj’s vid barkanten skapar vanligtvis musik av det experimentella slaget var och en på sitt håll. Nu enas de dock vid mixern för att bjuda er den optimala blandningen av etno-psykedelia, vågad pop och udda rock.

Välkomna, gott folk!