SuperSköna SuperSöndag med KLUBB

Datum: Sön 04/05 2014
Kostnad: 0 Riksdaler

Denna kväll har vi, genom samarbete med universitetets drivna kulturförening KLUBB, glädjen att bjuda in till alldeles extraordnärt skön söndag. En SuperSkön SuperSöndag kort och gott.

Kvällen är en uppvärmning inför KLUBBfestivalen som går av stapeln den 20 maj på Amfium på Linnéuniversitetets campus och dit bland andra Kristian Anttila och John Bull Gang är bokade.

kl 20: Wilhelm Johansson
Kalmarbördig vissångare med egna sånger med texter på svenska. Wilhelm Johansson inspireras av såväl jazz, punk & visa vilket har lett fram till en varierad repertoar. Välarrangerad gitarr och tänkvärda texter om politik, kärlek och levnadsöden bjuder på en musikupplevelse som öppna öron och sinnen kan behålla långt efter konserten.
Wilhelm Johansson på Facebook
www.wilhelmjohansson.se

kl 21: Sophie Verdonk
Växjömusikern Sophie Verdonk gör premiärspelning på Kafé de luxe. Hennes akustiska låtar doftar av folk & pop och blir unika tack vare Sophies vackra sång.

Kl 22: Funked Up
Funked Up är ett band från Abbekås som blandar allt från jazz, funk och rock till sitt eget svängiga sound. 2011 släppte bandet sin första EP med fyra låtar. Bandet är nu aktuella med en ny singel, har varit på Tysklandsturné och nu är det även dags för dem att inta Växjö!
Funked Up på Facebook
Funked Up på Spotify

KLUBBs egna dj’s spelar blandad festlig musik med tyngdpunkt på låtar av och med artister från den kommande festivalen.

Välkomna!