Club Killers soundsystem + Lundbergspojken

Datum: Fre 01/09 2006
Kostnad: 80 Riksdaler

DJ Viktor Brobacke bjuder oss denna kväll en doft av rocksteady-, reggae- och skaklubben Club Killers. Mannen som taktfast styrt sin gyllene trombon i sällskap med både Håkan Hellström och Moneybrother blandar och ger av karamellodier i bak-, sid- och framtakt. Både finsk tango och rysk raggae finns med i Viktors välfyllda spisarbox.

Nedan en text om moderklubben:
Club Killers är succéklubben och sextonmannabandet som varje månad i flera år spelat upp till vild dans på Stockholmklubben Debaser. Olika sångare bjuds in varje gång och stämningen är helt fantastisk. Rocksteady, reggae och ska levereras i storbandsformat. Orkesterledarna Gustav Bendt och Viktor Brobacke, primadonnan Anna Maria Espinosa och Linköpings one and only Whales Ofili gör allt för att upprätthålla ryktet som Europas bästa klubb. (enligt Kevin Rowland)
Bla Ola Salo finns med i skaran hemliga gästartister som varje gång finns med på scen…
En klubb, ett band och en livsstil.

På altanen kan du dessutom uppleva den fenomenale Lundbergspojken som trollar fram rock n’ roll och rockabilly ur sitt dragspel, och dessutom sjunger till. Missa inte detta tillfälle att skåda Elvis Presley och Roland Cedermark i en och samma person. På vår altan!