Malcolm B and Mack Beats

Datum: Ons 16/04 2014
Kostnad: 120 Riksdaler

120 kr till Kafé de luxe från kl 21. På scen kl 23. Gräddhyllan har öppet separat till kl 01 med fri entré och fräsiga vinyl-dj’s.

Var med när Kafé de luxe får besök av två av landets hetaste hiphopnamn!

MACK BEATS
Som en av doldisarna i den nya svenska hiphopvågen har producenten Marko ”Mack Beats” Saez levererat beats och hits åt bl a Ison & Fille, Aleks, Mohammed Ali, Stor, Lazee och Grillat & Grändy. Men nyligen släppte han så sitt alldeles egna debutalbum
Centrum, som har fått ett fantastiskt mottagande och lysande recensioner. Förutom högsta betyg i Nöjesguiden, Metro och GP har Mack Beats bokats på Way Out West med en tung line-up från plattans gästlista!
https://www.facebook.com/MackBeatsAyla

MALCOLM B
Uppmärksammade gästinhopp på några av de senaste årens stora hiphop-släpp och succéartad medverkan i TV4:s “X Factor” hösten 2012, har gjort blott 22-årige Malcolm B från Bredäng till en av svensk hiphops mest intressanta artister. I juni 2013 släpptes singeln “Den där shonnen” som bl.a. fick högsta betyg i Sydsvenskan. Debutalbumet Tid och rum släpptes den 13 november, fick 5 av 6 stjärnor av Gaffa som beskrev plattan som “originellt och roligt med den sylvassaste av lyriker”.
http://malcolm-b.com/