PREMIÄR: Klubb Dagens Ungdom! Kl 20: Navid Modiri & Gudarna

Datum: Lör 08/02 2014
Kostnad: 50 Riksdaler

Vi har drömt om detta sedan länge – men inte hittat en samarbetspartner förrän nu: Kvällens strålande nyhet – ungdomskonsert!

För blott 50 kr (betalning sker i dörren) kan du som är mellan 13 och 17 år uppleva en konsert i full fart med Navid Modiri & Gudarna! OBS! För gamlingar över 18 år kostar det 100 kr, men då är ni välkomna att stanna kvällen lång (och även uppleva den sena konserten).

Navid Modiri, född i Iran, uppvuxen i Göteborg flyttade till Skåne och började på en folkhögskola för att han drömde om att bli poet, vilket vi tycker att han lyckats med genom sina sångtexter. Men i Fridhems folkhögskolas matsal träffade han Povel Ohlsson och började turnera runt på teatrar och kulturfestivaler och uppträda. Efter ett år fick de sällskap av Conrad Boqvist på gitarr och grunden till popbandet Navid Modiri & Gudarna var lagd.

Efter ett antal konserter på olika platser kom genombrottet 2005 med första CD:n, Dags för slagsmål
Bandets första spelning någonsin var på Hultsfredsfestivalen och sedan dess har de gjort över 300 livespelningar. Och nu har vi turen att bli en av dessa.
Under årets Musikhjälpen där aktioner av olika variationer hölls, bjöd och vann Navid en ovanligt dyr golfrunda med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson. Golfrundan gick på 47600 riksdaler. Navid tror på möten och samtalets kraft och hoppades att mötet mellan de skulle kunna leda till ökad förståelse.

www.facebook.com/navidmodirigudarna

Denna konsert görs möjlig genom stöd från SSU.