Murreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly Vibe

Datum: Fre 31/01 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

Kvällen inleds med Ta de´piano kl 18-22. Detta betyder levande pianospel i salongstempo ackompanjerat av smask och surplande till rabatterade priser. Från kl 23 tar vi 100 kr i entré.

Underjordiska dansbanan
Dj-fenomenet Murreburresnurre von Lustigkurre and his heavenly vibe intar på nytt dj-båset i vår glänsande källare! Detta borgar för en salig och välkomnande dans, gott folk. Dancehall, hiphop, latino kryddat med en nypa arabiska och afrikanska rytmer och på toppen hits vi hört för många gånger men ändå vill höra igen! För ovana dansörer kommer även vår store mörke jockey bidra med taktfasta instruktioner till utvalda melodier!

Gräddhyllans Vinylbar
Vid grammofonerna denna kväll har vi två av stadens musiker som sin unga ålder till trots fastnat för ett av de finaste medierna för musikåtergivning – vinylskivan. Poohshine heter deras gemensamma musikprojekt, men vid våra grammofoner förvandlas de snabbt till dj-duon Nala and the katten trio. De bjuder pop och rock från 60-talet och framåt, och kan utöver blandade äldre vax skryta med en del “nya” popvinyler från de senaste 20 åren.

Bar de luxe
Dj Petrus bjuder oss en kväll med temat To Cool For School. Rent musikaliskt innebär detta en kväll av pur pop från åttotalet till nutida dagar.

Välkomna!