Streets of Mars + The Franklys (UK) ▀

Datum: Lör 18/01 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr från kl 22 – till hela stugan.

23: Streets of Mars – OBS. Ändrad tid!
Växjö-Stockholmsbandet Streets Of Mars konserter har blivit en bristvara i Värend på senare år, så det är med glädje vi presenterar bandets återkomst till vår scen! Gruppen avslutade 2013 med en turné på Balkan, med spelningar i bland annat de båda huvudstäderna Belgrad och Zagreb. I den sistnämnda passade man också på att spelad in videon till sin nya singel Avenue!

För att fira Avenue, från bandets kommande andra album, rivstartar man 2014 med ett par exklusiva spelningar i Sverige!

streetsofmars.se
facebooksida

23.45: Franklys
Med sig på turnén har Streets of Mars bjudit svensk-brittisk-amerikanska The Franklys, som nu spelar i Sverige för första gången och kan beskrivas som ett energiskt punk-, garage- och psychinfluerat rock’n’roll-band. Sedan gruppens första gig för två år sedan har det gått snabbt för tjejerna i The Franklys. De har spelat mycket i hemstaden London, släppt en EP, omskrivits i NME och fått en radiohit med My Love.
www.thefranklys.com

Diskjockeygänget:

Underjordiska Dansbanan: Baron Behnam
Baronen utlovar den mest poppiga inledning på kvällen han kan frambringa. Det blir en hel del svensk indie från de senare åren, blandat med utrikes sväng. Framåt natten kommer musiken glida mot mera rytmer och elektroniska ljud för att ladda er på dansgolvet.

Gräddhyllans Vinylbar: Magni & Per
Magni (Borgehed) kommer med vernissagebubbel i mage och sinne från Konsthallen där hans utställning invigts tidigare på dagen. Alla som köpt ett konstverk får önska en låt. Ni andra får nöja er med den pakistanska sextiotalsfunk och andra lika obskyra som lättlyssnade bitar Per tagit med sig kvällen till ära!

Bar de luxe: Alice & Cristian
Britpop, post-punk, new wave och brit-ska av ädlaste sort kan ni räkna med när Alice & Cristian för första gången på länge möts vid barens mixer. Det blir givna artister som Pulp, The Sound, Magazine och Madness, dvs mest 80- & 90-tal, men duon utlovar därtill en hel del nysläppta dängor!

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Ladda upp bilder gratis på Forumbilder.se

Foto: Anna-Stina Stenbäck