Cebbe och Slay

Datum: Lör 11/01 2014
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr kostar entrén till hela huset från kl 23.

Underjordiska Dansbanan: DVDG
DVDG aka Cebbe och Slay är åter inkopplade på mixern. Efter duons klämmiga debut i somras kan vi med säkerhet utlova en lika tossig som dansvänlig natt. BBB är duons tema (Balkan, Britney Spears, Booty shaking) men även ett pärlband av 90-talets godasre godingar kommer att spelas!
Våra dj’s meddelar också att den som följer kvällens klädkod leopard har VÄLDIGT stor chans att antingen få en låtönskan att slå in, eller i annat fall erhålla en riktigt hjärtlig gimme-five.

Gräddhyllans Vinylbar: Hellouise
Föreningen Kf Kristinas evinnerliga eldsjälar tillika musikälskarna Helena & Louise slår ihop sina öron och hjärtan för att bjuda en kväll av idelt vackra toner från grammofonen. De blandar såväl folklig som smal pop med rockhits från forna dagar. Sjuttio-, åttio- och lite nittiotal.

Bar de luxe: Rödskägg & Ankarbranth
Av namnet att döma kan man tro att det är två pirater som tar plats vid barens dj-mixer denna kväll. Ja, det kan nog faktiskt se lite så ut också. I vilket fall kan ni räkna med ett långt mer sofistikerat musikval än vad som exempelvis bjuds i dagens populära piratfilmer. Tuffare rock av den gamla skolan, progg och en del ny inrikes psykedelia. Dessutom utlovas ikväll minst ett par hyllningar till Sven Wollter som fyller 80 år idag. Duon kan också tänka sig att spela önskelåtar som kan kopplas till just Sven Wollter.

Välkomna!