Murreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly Vibe

Datum: Fre 27/12 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Som vanligt på fredagar öppnar vi upp källaren redan kl 18 för att erbjuda lika delar mat, dryck och skön stämning. När detta skrivs har vi ännu inte fångat någon pianist för underhållningen, men vi har ju grammofon gudskelov!

Från kl 23 kostar det 100 kr att begagna våra lokaler. 18-årsgräns

Murreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly Vibe
Är kvällens diskjockey vid dansgolvet. Vår store vackre dörrvakt kommer denna kväll att visa sina oss sina innersta musikaliska lustar från dj-mixern. På menyn står i vanlig ordning: Dancehall, hiphop och latino kryddat med en nypa arabiska och afrikanska rytmer. Detta toppas orimligt nog med en nypa hits vi hört för många gånger men ändå vill höra igen! Förvånas icke om Murreburre bjuder såväl lyckorop som dansinstruktioner från mikrofonen. Det hör bara julen till.

Gräddhyllans Vinylbar: Bo Ströberg
Skivsamlaren, journalisten, trummisen, musikälskaren Bo Ströberg blandar sinnesvidgande flöjtpsyk med något mer lättsmälta poplåtar från 60-tal till nutid.

Bar de luxe: Quitos boys
Jonatan & Patrique bjuder de skönaste reggaetakter du bara kan tänka dej, och kryddar med ett stänk blandade rytmer i såväl bak- som fram- och sidotakt!

Välkomna!