Pat McGinnis & His Three Stars

Datum: Lör 28/12 2013
Kostnad: 120 Riksdaler

En riktig rockabillykväll i juletid!
Dörrar till källare kl 21, till övriga huset kl 22.
Spelning i två set med start 22. Spisande gäster mfl välkomnas i mån av plats till det andra setet.
Biljetter säljs självklart i dörren, men vill du vara helt säker på att få plats på konserten rekommenderas vårt avgiftsfria digitala förköp som finns HÄR

Pat McGinnis & His Three Stars är bandet från Konga som kommit att sprida sin countryklingande 50-talsrockabilly runt om kontinenten – nu senast i Paris. Inrikes har de spelat såväl på alla de stora motorträffarna som på Debaser. Lokalt var det dock flera år sedan man hade chansen att uppleva bandet – så missa inte denna kväll!

Pat McGinnis & His Three Stars är ett band som i första hand existerar i verkligheten och inte på internetz, men kolla in på deras facebooksida. Där finns bla massor av livevideos som i alla fall ger en känsla av hur bra detta kommer att bli i vår källare!

Dj’s i källaren: Five Finger Discount
Kvällens underhållare har tagit sig från Värends utposter – bandet från territoriets absoluta sydpunkt medan dj-gossarna har färdats ända från Vetlanda i norr! Trion vid grammofonen agerar vanligtvis som ett fantastiskt rockband – och heter Five Finger Discount kommer att bjuda rock n’ roll-godingar kvällen lång! Eftersom vår vevgrammofon för tillfället är på service spelar de uteslutande vinylskivor från modern elektrisk grammofon.

Gräddhyllans Vinylbar: Eva Varga
Eva kommer att kontra kvällens rockiga upplevelser i källaren med sin poppiga sida. 60-80-tal är det främst som ligger på skivtallrikarna.

Bar de luxe: FunkyPants
Alex a.k.a FunkyPants är en riktig finsmakare när det gäller mer eller mindre elektronisk hiphop och allmänt sköna beats. Från myssoffan kommer han hålla stämningen igång kvällen lång uppe på Kafé de luxes topp-plan!