Annandag de luxe: Nicole Sabouné mm

Datum: Tor 26/12 2013
Kostnad: 190 Riksdaler

Vi har öppet dagen lång, 11.30-02.
OBS! Entré från kl 20: 100 kr. Entré från kl 22: 190 kr. 21-årsgräns.
Tvenne scener, tvenne dansgolv mm!

Restaurangen har öppet från 11.30 med Mellandagsbrunch 11.30-15 samt komplett aftonmeny 16-22.

Ca 22 (OBS. Ändrad tid): Daryas Månskenstrio
Darya och månskenstrion bjuder stämning och mystik i form av finsk tango! Detta är en minivariant av Darya och Månskensorkestern vars vemodiga toner kan avnjutas tex på Spotify.
http://manskensorkestern.se/

Ca 23: Nicole Saboune
Nicole kom från ingenstans till tv4:as sångartävling The Voice. Med en imponerad Ola Salo som coach lyckades hon ta sig in i mången svensks hjärta. Hennes 70-talspunkiga popmusik har snabbt fått en given plats i våra rivigaste spellistor och snart även längst fram i skivhyllan.
För att uppnå sin fulla potential har hon slagit sina påsar ihop med ännu en av de småländska skogarnas största stjärnor: Nicklas Stenemo. Nicklas och Ola har agerat både bollplank och medskrivare när det har kommit till låtskaparprocessen. Musiken som har blivit till av detta samarbete liknas ofta vid Joy Division och Patti Smith.
I år har Nicole Sabouné haft tre singlar snurrandes på P3s spellista och den 15e januari släpps Nicoles debutalbum ”Must Exist”. Tills dess får du nöja dig med detta.

Underjordiska Dansbanan: Våga Stuffa
Våra kära dj-doktorer bjuder upp till dans på popmusik i den vidaste bemärkelse!

Toppenvåningen: Viktor Brobacke
Viktor är musikern, skådespelaren, estradören som dragit sin klingande basun i halva artistelitens sällskap. Han har också i många år styrt och ställt med klassiska stockholmsklubben Club Killers – som också är ett underbart band! Det som bjuds är baktakter av det gamla hederliga slaget – rock steady, reggae, calypso, jamaica-ska i första hand från 60- och 70-talet.

Gräddhyllans Vinylbar: Adam & Karin
Bullets man från gnällbältet och dennes käresta Karin bjuder rock, singer/songwriter, progg och lite hårdrock från våra båda grammofoner. Mestadels 60-80-tal.

Välkomna!