Musikhjälpen de luxe

Datum: Lör 14/12 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Denna kväll kommer vi att på olika sätt försöka locka av er så mycket pengar som vi bara kan. Som vanligt tänker ni väl då. Men nej – denna kväll går vi minst ett steg längre i jakten på era prasslande små vänner. Och när vi lurat de av er lägger vi själva lika mycket till!

Alltså i klarspråk: All dricks som kommer in under såväl dagen som kvällen (kl 11.30-02) skänker vår älskade personal till Musikhjälpen i P3 – och dess viktiga kamp för alla kvinnors rätt till trygga graviditeter och förlossningar. När vi räknat gåvorna lägger vi från Kafé de luxes till lika mycket pengar till innan vi skickar det. Alltså ger varje krona ni skänker två kronor till insamlingen!

Vi drygar ut kassan ytterligare genom att fullkomligt bryta mot vårt vanliga anti-önskningsreglemente och låta er önska låtar hos alla kvällens dj’s. Detta kommer inte bli billigt, så ta den stora plunkan med!

Underjordiska Dansbanan: Sell-out Jukebox de luxe
Go’ vänner! Vi kunde inte lägga på någon annan bördan att sälja ut sin musikaliska stolthet gå emot våra anti-önskelåts-principer, så vi tar själva tjuren vid hornet. Alltså kommer kommendant Letelier & direktör Hector under namnet Sellout Jukebox de luxe stå för kvällens musikaliska resa. Hector spelar som vanligt udda bitar från etno-pop-gränderna och västerländska toner från 30-tal till nutid medan Letelier lutar mer åt nutida reggae- och klubbmusik. Men gränserna bestäms av era önskningar ikväll – och priset är bara 100 kr per låt!

Gräddhyllans Vinylbar: Roger Nyberg
Kvällens man vid grammofonen står stadigt i ett skäggigt, stånkigt sjuttiotal, men tillåter sig svängiga utflykter åt alla tänkbara håll. Han räds inte att spela musik lyssnarna känner igen och gillar. Så kom och gilla!

Bar de luxe: dj Pampas
Padre Pampas kommer för att sprida sin glädje – genom musiken, men också i vanlig ordning genom sin blotta saliga uppenbarelse! Han kommer denna kväll spela musik från halva Världen, från det sämsta till det bästa – Pampas älskar all musik! Som vanligt är Pampas order att hålla musiken på ovanvåningen på en sansad salongsnivå, men känner vi honom rätt kommer han själv spinna loss som en ål på dansgolvet om han så är den ende som gör det!

Välkomna att spendera!