Baron Behnam & Hövding Hateff

Datum: Fre 29/11 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS! Ett större sällskap har invaderat källaren tidig kväll, så vår källarafterwork Ta de’ Piano utgår. Nästa vecka lockar vi som vanligt med levande musik och fyndiga priser i källaren kl 18-22.

100 kr kostar kalaset från kl 23.

Underjordiska dansbanan: Baron Behnam & Hövding Hateff
Denna kväll sammanstrålar Baronen och Hövdingen åter i dj-båset, med en klar plan i sikte: att få er att skutta i extas på dansgolvet. Till sin hjälp har de en gedigen samling elektronisk musik, fransk house med romsk touch, trevlig hiphop och på toppen lite gamla godingar från popens värld!

Gräddhyllans Vinylbar: Hector & Hector
I vinylbaren denna kväll samspelar kusinerna Hector & Hector vid grammofonen denna kväll. Adam inleder nog med Stones, Dylan & andra säkra kort, medan Jacob spelar med inhemskt 60-70-tal med folkparkstouch. Senare framåt kvällen kommer förmodligen de båda låta sin kärlek till 70-talets sköna hårdrock ljuda.

Bar de luxe: Mr Zizmond & sir Toby
De båda gentlemän som trakterar dj-mixern i Kafé de luxes bar kommer att bjuda allt mellan soulig garagerock från sextiotalet till minimalistisk åttiotalspop, och dessutom toppa med en och annan balkanlåt av det riviga slaget!

Välkomna så in i hundan!