17-22: After Work de luxe: Lars Bälter

Datum: Ons 20/11 2013
Kostnad: 0 Riksdaler

Välkommen att alldeles gratis lyssna till dansbandsgeneral Lars Bälters berättelse om succéarrangemanget Dansbandsveckan i Malung. Vi öppnar källaren kl 17 för servering av mat och dryck och den lättsmälta föreläsningen börjar ca kl 18. Hela kvällen erbjudes våra Glada timmen-priser, vilka du finner precis här.

Dansbandsveckan i Malung har förvandlats från enkel söndagsdans till ett veckolångt arrangemang med 50 000 besökare och en omsättning på 50 miljoner! För att lyckas med en sådan utveckling krävs mer än hårt arbete och strategisk marknadsföring. Det vet Lars Bälter, turistchef i Malung-Sälen och Dansbandsveckans frontfigur. Han berättar på sitt inspirerande sätt om hur evenemanget har blivit en sådan succé. Att Lars har ett förflutet som försäljningschef på Orrefors gör det extra roligt att välkomna honom till Småland. De som har träffat Lars vet att han kryddar flitigt med roliga anekdoter och gärna delar med sig av sina egna erfarenheter.

Så bjud med gamla vänner och kollegor, ät, drick och fröjdas samtidigt som Lars bjuder såväl inspiration och framgångstips.

Tid och utrymme för frågor och diskussion.

Antal platser är begränsat, bordsbokning kl 17 på 0470-740409.

After Worken arrangeras i samklang med projektet Kompetensutveckling för event- och evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län.

Välkomna!