Fastpoholmen

Datum: Lör 23/11 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

100 kr till hela huset från kl 22. På scen kl 23.00, så kom i tid! Här finns FÖRKÖP för den som vill garanteras en plats till denna exklusiva konsert med detta beryktade liveband.

Fastpoholmen
För gemene man kanske inte novemberslutet är den del av året som man starkast förknippar med reggae… Men det är Fastpoholmen här för att ändra på!
Att rakt upp och ner kalla gruppens musik för reggae vore dock tjänstefel. I var och en av deras låtar finns nämligen utrymme för inspiration från så skilda genrer som reggae, pop, rock och progg. Utöver det finns en singer-songwriterkänsla ofta närvarande för att inge ett nästintill mirakulöst lugn. Fastpoholmen lyckas med att kombinera allt dessa delar utan att för en sekund kännas varken ofokuserade eller tvehågsna. Med två fullängdsalbum i ryggen kommer de åtta svensksjungande danskarna i bandet för att dela med sig av lite välbehövlig sommarstämning i Växjös beryktade novembermörker. Var på plats och ta del av värmen!

Hemsida: www.fastpoholmen.com
Video: Andas In

UnderjorDiskJockey:vMurreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly Vibe
Denne vår ståtlige trotjänare vid mixern har fått stränga order om att inleda kvällen poppigt & hyfsat lugnt. Till vilken grad dj-fenomenet i fråga kan hålla sig till instruktionerna är oklart, men alldeles säkert är i alla fall att han kommer att hålla igång ett gungande dansgolv ända tills den bittra stängningsminuten är slagen. Musiken är (förutom ovan nämnda pop) reggae, dancehall, hiphop och latino toppat med hits vi hört för många gånger men ändå vill höra igen!

Bar de luxe: Olja Hercegovka
Nu på måndag är det Bosnien-Hercegovinas nationaldag. Men vi kan inte hålla oss tills dess. Redan denna saliga lördagskväll ska vi inleda firandet och det är Dj Olja Hercegovka som visar vägen! Hon kommer att spela klassiska rock- och pophits från 70- och 80-talets blandat med instick av dagens hits. ALL denna musikaliska fägring har gemensam nämnare Bosnien! Så kom inte här och önska Håkan Hellström, utan beställ ett dricksglas slivovitza hänge dej åt balkankänslan!

Gräddhyllans Vinylbar: Bosse Ströberg
Variationen är god denna kväll, och den som varken gillar galen dancehall eller balkanrock kan få en rekorderlig portion sinnesvidgande rock & flöjtpsyk från 60-tal till nutid. Detta intages i Gräddhyllans Vinylbar där det är skivsamlaren och journalisten Bo Ströberg som styr de båda grammofonerna.

Välkomna!