Baron Behnam & Hövding Hateff

Datum: Fre 11/10 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Kvällen startar med herr-fotboll på stor platt duk i källaren. Till denna serveras mat och dryck till glada timmenpris – så kom och heja och smaka!

Rätt som det var på vår lokala heliga högtid Karl-Oskar-Dagarna dök Hövding Hateff upp i kalabaliken, efter att levt på motsatt sida jordklotet länge och väl. Han bjöd upp till dans, med sin ständige vapendragare Behnam vid sin sida. Denna kväll sammanstrålar de båda igen och även nu planerar de att få er att skutta i extas på dansgolvet. Till sin hjälp har de en gedigen samling elektronisk musik, fransk house med romsk touch, trevlig hiphop och på toppen lite gamla godingar från popens värld. Kom och kom loss!

Uppe i baren bjuder samtidigt Dj-trion Don Patrique, El Barqueso & den glade mohikanen ett glimmande dj-set. De tre vännerna har tidigare träffats i musikens värld, då när mohikanen i fråga gästat de båda andras inspelning med Quito and the Jahnaman band. Reggae är kvällens tema – och det utlovas såväl stadig som svängig sådan!

I Gräddhyllans Vinylbar är det våra spinnande doktorer Joakim & Rickard som varvar gamla rockiga bitar med lite new vawe & en hel del pop. Såväl 1970-tal som det nya seklet kommer att vara representerat!