Hästpojken Akustiskt

Datum: Lör 09/11 2013
Kostnad: 190 Riksdaler

OBS! På scen kl 22, dörrar 21. 190 kr betalar du smärtfritt, utan sedelprassel här: FÖRKÖP. Efter konserten släpper vi på det vanliga fattiga folket i lokalen, och kvällens dj bjuder upp till dans!

Under sommaren var popduon Hästpojken (bestående av Martin Elisson och Adam Bolméus) ute på en bejublad sommarturné och “radade upp poppärlor” (Barometern) från sina tre album. På Visfestivalen gjorde de en akustisk spelning som Västerviks-Tidningen beskrev som en “genuin och bitterljuv sommarflört” och hyllningarna gav Hästpojken blodad tand. Under oktober och november fortsätter de att ge exklusiva akustiska konserter runt om i landet. Och en av dessa – den allra mest intima – blir i vår lilla källare just denna kväll!

Albumet “En magisk tanke” (Spotifylänk) som släpptes tidigare i år är det tredje i ordningen efter ”Caligula” (2008) och ”Från där jag ropar” (2009). ”En Magisk Tanke” är inspelad tillsammans med Mattias Glavå (Broder Daniel, Håkan Hellström, Anna Järvinen) i dennes studio i Göteborg. Till skillnad från de två tidigare albumen, som delvis bestod av låtskelett som fanns kvar från Bad Cash Quartet och det kortlivade bandet Family Romance, består den tredje fullängdaren av helt nyskrivet material. Det betyder dock inte att Hästpojken skriver svårmodiga låtar om vuxenlivet. Kom och hör och häpna!

Hästpojken på Facebook