Cirkus Alfon: Diskoteka total!

Datum: Fre 25/10 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Underjordiska Dansbanan
Det enastående, virtuosa, tekniskt fulländade och alldeles perfekt larviga bandet Sirqus Alfon är i staden för att (kl 19) spela sin show “The super mega male masculinity show” på vår anrika teater. Ett besök på denna rekommenderas varmt!

Efter den påkostade föreställningen på Teatern kommer de så till oss för en betydligt enklare och mer intim live-dj-jam-session. Räkna med osannolika improvisationer och vild och salig dans kvällen lång! Observera att detta inte är någon vanlig dussinföreställning, utan snarare ett unikt och flott tillfälle. Greppa chansen!

För er som tidigare missat fenomenet, rekommenderas genast ett besök på datasidan www.sirqusalfon.com, som kan nås från vilken modern multimediastation som helst.

Gräddhyllans Vinylbar: Sotarns Country
Denna fredag dyker en av våra trognaste stamgäster upp på en helt ny plats. Joen har sedan Kafé de luxes vagga emellanåt rensat flottet i skorstenen – men framför allt varit en (stilig) del av inredningen kvällstid. Denna kväll tar han plötsligt skuttet över till andra sidan bardisken för att bjuda en hel kväll av country! När Joen väljer ut de finaste låtarna blir det självklart tyngdpunkt på 40-, 50- och 70-tal, enligt sotarn själv Countryns verkliga gulddagar. Alla med ormskinnsboot får önska en låt.

Bar de luxe: Dj Petrus
Från Sollefte(å) kommer kvällens debuterande bar-jockey. Kunskapstörst har fört honom till staden, men det är hans stora kärlek till alternativ musik som tar honom till Kafé de luxe just denna kväll. I synnerhet rymmer Petrus hjärta musik i gränslandet mellan The Human League & LCD Soundsystem, och det är ju en trevlig trakt.

Välkomna!