Murreburresnurre von Lustigkurre and the heavenly vibe

Datum: Fre 13/09 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Källaren öppnar vi redan kl 18 för vår fredagsafter work ta de’ piano som lockar med mjuk musik och mat och dryck till fyndpris ända till kl 22. Från 23 kostar det 100 kr att komma in

Underjordiska dansbanan
Dj-fenomenet Murreburresnurre von Lustigkurre and his heavenly vibe intar på nytt dj-båset i vår glänsande källare! Detta borgar för en salig och välkomnande dans, gott folk. Dancehall, hiphop, latino kryddat med en nypa arabiska och afrikanska rytmer och på toppen hits vi hört för många gånger men ändå vill höra igen! För ovana dansörer kommer även vår store mörke jockey bidra med taktfasta instruktioner till utvalda melodier!

Baren Kafé de luxe
Vår notoriske stamgäst – mannen med den mest välklippta hjässan men tillika ansenliga hakbehåringen – Erik Rödskägg tar sig samtidigt an dj-mixern på ovanvåningen. Han utlovar en musikalisk fredagen den trettonde-special. Så räkna med att han förutom sedvanlig blandning av mer eller mindre hård rock, punk och progg adderar en hel del skräck, skrock & ond bråd död!

Gräddhyllans Vinylbar
Vid grammofonerna denna kväll har vi ett par med passion för såväl lyssning som framföring av musik. Eddy & Malin har ett förflutet i mer eller mindre klassiska Växjöband som Noblesse Oblige, Tin can baby & Renaissance Street. Denna kväll bjuder de pop från 60-talet och framåt, med tyngdpunkt på 80-talets lyckliga sound.