Maia Hirasawa

Datum: Lör 12/10 2013
Kostnad: 190 Riksdaler

Dörrar 21, OBS! på scen 22, förköp 190 kr finns HÄR. Efter konserten släpper vi in det vanliga folket i lokalen, och låter kvällens dj spela upp till yster dans!

Maia Hirasawas följer upp sitt senaste album What I Saw med en turné runt land och rike – och stannar mellan andra stora i scener till på lilla Kafé de luxe. Det gör oss väldigt stolta och glada!

Det är inte bara i Sverige som Maia har en karriär. De senaste åren har Maia blivit en av de mest uppskattade svenska artisterna i Japan, där hon också bodde under 2010-2011. Hennes japanska låt ”Boom” blev t.ex. den mest spelade 2011 på den populäraste radiokanalen i Tokyo.

Maia slog igenom 2008 med dubbelt guld: guldskiva för albumet P3 Guld-statyett som Årets Nykomling 2008. Som växjöbo minns du säkert hennes fina tolkning av Arklåten “The Worrying Kind” i melodifestivalen 2008.

I våras släppte Maia sitt tredje album, What I saw. Detta är ett album som kommit ur hennes behov att omvandla upplevelserna från jordbävningen i Japan till musik. Skivan som är producerad av Lasse Mårtén, mannen bakom bland andra Lykke Li och Johnossi, har fått en mängd fina recensioner. Lyssna på “Spotify”

www.maiahirasawa.com